Har du lyst på en lettvint, sunn og smaksrik middag? En god hot svineburger gjør susen for sultne og sunnhetsbevisste matelskere.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 600 g ytrefilet av svin i tynne skiver
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 1 stk frisk ananas i skiver
  • 80 g frisk spinat, vasket og renset
  • 1 stk rødløk i ringer
  • 8 ss aivar
  • 4 stk hamburgerbrød, grove
  • Slik gjør du:

    1. Krydre kjøttet med salt og pepper. Brun skivene raskt på sterk varme, 2-3 minutter på hver side. Etterstek på lavere temperatur i ca. 3 minutter. Stek ananasskivene sammen med kjøttet de siste to minuttene.

    2. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken og fyll med spinat, kjøtt, ananas, rødløk og aivar.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!