En utover det vanlige smaksrik suppeopplevelse venter deg om du velger å følge denne oppskriften. Her spiller kokos og karri veldig godt sammen.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 400 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 2 ss rapsolje til steking
  • 2 stk gulrot , i skiver
  • 1 stk løk , delt i biter
  • 1 boks hermetiske kikerter
  • 1 boks hermetiske tomater , grovhakket
  • 1 dl langkornet middagsris
  • 4 dl lett kokosmelk
  • 7 ½ dl lys kjøttbuljong
  • 2 ss rød karripasta
  • 4 stk grovt rundstykke
  • Slik gjør du:

    1. Bland alle ingrediensene til suppen, unntatt kjøtt og kikerter, og kok opp. Kok i femten minutter før du kjører suppen med stavmikseren.

    2. Krydre kjøttstrimlene og brun dem i en panne. Hell væsken av kikertene og tilsett dem sammen med kjøttet i suppen før servering.

    Servere med grove rundstykker.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no



Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!