Hva med å servere dem i barnebursdagen?

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 400 g kyllingkjøttdeig
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 1 stk egg
  • ½ dl vann
  • 2 ss margarin til steking
  • 4 stk hamburgerbrød
  • 4 blad hodesalat
  • 1 stk tomat
  • ¼ stk slangeagurk
  • ca. ½ stk løk
  • Slik gjør du

    1. Ha alle ingrediensene i en bolle eller matprosessor og rør dem lett sammen. Del deigen i fire og form hver del til litt tykke, store burgere.

    2. Stek burgerne i en middels varm stekepanne i 3-4 minutter på hver side, eller til de er gjennomstekt.

    Server nystekte kyllingburgere i hamburgerbrød sammen med salat, agurk, tomat, løkringer og eventuelt en hamburgerdressing eller ketchup.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!