Skap julestemning i huset med denne deilige retten!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 500 g juleskinke
  • 1 pk ferdig paideig
  • 400 g rødkål
  • 2 ss margarin til steking
  • 2 ss honning
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • 4 stk egg
  • 4 dl helmelk
  • 80 g revet edamer
  • Slik gjør du

    1. Dekk en paiform med paideigen.

    2. Skjær juleskinke og rødkål i fine strimler.

    3. Stek det raskt sammen med honning.

    4. Legg blandingen i paiskallet. Visp sammen egg, melk, salt og pepper. Hell det over paien og strø over osten.

    5. Stekes i 20 minutter på 225 ºC midt i ovnen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!