Det er nesten ingen vits å spise usunt, når det finnes så mye sunt og godt.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 600 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 2 ss olje til steking
  • 1 stk liten kinakål
  • 1 stk grønn paprika
  • 2 stk gulrot
  • 1 pose ferdig woksaus (120 g)
  • Slik gjør du

    1. Skjær kinakål og paprika i tynne strimler.

    2. Skrell gulrøttene og skjær dem i tynne skiver med en ostehøvel.

    3. Brun kjøttet i varm panne i to omganger.

    4. Legg kjøttet til side, og wok grønnsakene i to omganger.

    5. Ha kjøttet og grønnsakene tilbake i woken og rør inn sausen.

    Serveres med fullkornris.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!