Denne retten passer like godt til hverdags som i helgen. Den er dessuten en perfekt måte å benytte resten av tacomiddagen på!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 200 g kjøttdeig , stekt og krydret med tacokrydder
  • 4 stk maistortilla eller hvetetortilla
  • 2 dl revet hvitost
  • 1 dl hermetiske maiskorn
  • 1 dl salsa , gjerne sterk
  • Slik gjør du:

    1. Fordel kjøttdeig, ost og mais på den ene halvdelen av lompene. Brett den andre halvdelen over og klem godt sammen.

    2. Stek dem i en tørr stekepanne på sterk varme i 2 minutter på hver side.

    3. Del hver quesadilla i 4 snipper. Server dem med en skål salsa ved siden av.

    Tips:

    I stedet for vanlig kjøttdeig kan du gjerne bruke magrere kjøttdeig som inneholder under 10 prosent fett, karbonadedeig, kyllingkjøttdeig eller kjøttdeig av svin.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!