Den fyldige vinsmaken fremhever kjøttet. God appetitt!

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 600 g flatbiff av storfe i terninger, ca. 3 x 3 cm
  • 2 ss margarin /olje til steking
  • 2 pk rødvinsaus
  • 10 stk sjalottløk
  • 2 stk grønn paprika
  • 1 ts salt
  • ½ ts pepper
  • Slik gjør du:

    1. Lag rødvinssaus etter oppskrift på posen. Brun kjøttet raskt på god varme i to omganger.

    2. Legg kjøttet over i rødvinsausen. Skrell løken. Skjær paprika i biter og fres disse i en stekepanne sammen med løken.

    3. Ha grønnsakene i sausen, la det trekke like under kokepunktet, i ca. 20 minutter til kjøttet er mørt. Smak til med krydder.

    Server med ris, kokte poteter eller potetmos og salat.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!