Dagens rett: Kyllingwok med fullkornsnudler
Det er enkelt å lage fargerik og fristende middag.
Med strimlet kyllingfilet og oppdelte grønnsaker wokker du middag for en hel familie på få minutter.
Porsjoner: 4
Ingredienser
Porsjoner: 4
Ingredienser
- 4 stk kyllingfilet i tynne strimler
- 1 ss revet frisk ingefær
- 2 ss rapsolje
- salt og kvernet pepper
- 1 stk rødløk i tynne ringer
- 1 stk grønn squash i strimler
- 1 stk mango i biter
- 5 ss appelsinjuice
- 2 ss soyasaus
- 250 g fullkornsnudler eller ris
- Slik gjør du
1. Stek kyllingstrimlene raskt sammen med revet ingefær i to omganger. Ha på salt og pepper. Ta opp kjøttet og hold det varmt.
2. Fres rødløk og squash et par minutter og tilsett kyllingkjøttet.
3. Bland sammen appelsinjuice og soya. Hell det i pannen og tilsett mangobitene.
Server kyllingwoken med ris eller nudler og pynt gjerne med limebåter.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 30/10 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.