Med strimlet kyllingfilet og oppdelte grønnsaker wokker du middag for en hel familie på få minutter.

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 4 stk kyllingfilet i tynne strimler
  • 1 ss revet frisk ingefær
  • 2 ss rapsolje
  • salt og kvernet pepper
  • 1 stk rødløk i tynne ringer
  • 1 stk grønn squash i strimler
  • 1 stk mango i biter
  • 5 ss appelsinjuice
  • 2 ss soyasaus
  • 250 g fullkornsnudler eller ris
  • Slik gjør du

    1. Stek kyllingstrimlene raskt sammen med revet ingefær i to omganger. Ha på salt og pepper. Ta opp kjøttet og hold det varmt.

    2. Fres rødløk og squash et par minutter og tilsett kyllingkjøttet.

    3. Bland sammen appelsinjuice og soya. Hell det i pannen og tilsett mangobitene.

    Server kyllingwoken med ris eller nudler og pynt gjerne med limebåter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!