Dagens rett: Suppelapskaus
Sunt og godt!
Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos såvel store som små. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsriktig mat til hele familien på kort tid.
Porsjoner: 2
Ingredienser
Porsjoner: 2
Ingredienser
- 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
- 1 båt hvitløk
- 1 ss margarin eller olje til steking
- 3 dl kjøttbuljong (utblandet)
- 1 pk dypfryst lapskausblanding
- 1 ts provencekrydder
- ¼ ts salt
- ¼ ts pepper
- Slik gjør du
1. Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje.
2. Tilsett buljong, og la det koke opp.
3. Ha i grønnsakene og la det koke opp igjen. Tilsett kjøtt og krydder og la det trekke i 5-8 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper.
Serveres med flatbrød eller brød.
Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Denne saken ble første gang publisert 20/10 2011, og sist oppdatert 30/04 2017.