Suppelapskaus er en god hverdagsfavoritt hos såvel store som små. Renskåret svinekjøtt i strimler er mørt kjøtt som ikke trenger lang koketid, og med ferdig lapskausblanding blir det god og næringsriktig mat til hele familien på kort tid.

Porsjoner: 2

Ingredienser
  • 300 g renskåret svinekjøtt i strimler
  • 1 båt hvitløk
  • 1 ss margarin eller olje til steking
  • 3 dl kjøttbuljong (utblandet)
  • 1 pk dypfryst lapskausblanding
  • 1 ts provencekrydder
  • ¼ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • Slik gjør du

    1. Finhakk hvitløken og fres den i en kjele med olje.

    2. Tilsett buljong, og la det koke opp.

    3. Ha i grønnsakene og la det koke opp igjen. Tilsett kjøtt og krydder og la det trekke i 5-8 minutter til suppen har blitt litt jevnet. Smak til med salt og pepper.

    Serveres med flatbrød eller brød.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!