Gjør klar for kveldskos med denne go'biten!

Porsjoner: 4

Ingredienser
  • 8 stk egg
  • 8 ss vann
  • 8 ss hvetemel
  • 2 ts salt
  • ca. 6 ss tomatpuré
  • 2 stk løk
  • 2 ts tørket oregano
  • 6 stk tomat
  • ca. 6 skive kokt skinke eller annet kjøttpålegg
  • 6 ss revet hvitost
  • Slik gjør du

    1. Pisk sammen eggeblandingen og hell den i en middels varm stekepanne. La blandingen stivne.

    2. Fordel tomatpuré og finhakket løk jevnt over eggebunnen. Dryss pizzakrydder over.

    3. Legg på tomatskiver og fordel hakket skinke og revet ost over.

    4. Sett på lokk, skru varmen ned til det laveste og la det hele stå til osten er smeltet.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!