En god, gammel klassiker som aldri vil gå av moten.

Porsjoner: 4

Ingredienser:
  • 600 g biffkjøtt i terninger
  • 200 g frisk sjampinjong
  • 1 pose sjalottløk
  • 1 stk rød paprika
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • ½ ts salt
  • ¼ ts pepper
  • 1 pose béarnaisesaus

  • Slik gjør du:

    1. Skjær sjampinjong og løk i båter, paprika i strimler.

    2. Stek løk og sjampinjong. Ha i biffkjøttet og paprika. Ha på salt og pepper. La alt steke i ca. 2 minutter til kjøttet er ferdig stekt.

    3. Lag sausen etter anvisning på posen.

    Serveres med ris, pommes frites eller potetbåter.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no



Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!