Medisterpølse kan serveres på mange slags vis. Her får du en variant med kremet pasta. En fin løsning når du trenger rask middag, og god mat som hele familien liker!

Porsjoner: 4

Ingredienser:

  • 400 g medisterpølse
  • 2 ss margarin til steking
  • 100 g røde cherrytomater
  • 100 g dypfryste aspargesbønner
  • 300 g spagetti
  • 2 ss grov sennep
  • 3 dl matfløte

  • Slik gjør du:

    1. Kok spagetti etter anvisning på pakken.

    2. Del pølsen i to på langs og ta av skinnet. Skjær dem i skiver på skrå.

    3. Stek pølsebitene, sammen med cherrytomater delt i to.

    4. Hell vannet av spagettien, ha i matfløte, sennep og bønner. Rør godt og la det koke opp. Ha i pølseblandingen.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!