Dette er en spennende hverdagsrett som krever mot og kjærlighet til sterk mat. Noen kaller det "mannemat", vi kaller det hverdagsmat med sting! Superenkel middagsmat med mye smak!

Porsjoner: 2

Ingredienser:
  • 200 g små chilipølser
  • 1 ss margarin til steking
  • 250 g fersk fullkornspasta
  • 1 glass arrabbiata pastasaus
  • ½ pk ruccula
  • Slik gjør du:

    1. Skjær chilipølsene i skiver og stek dem i en stekepanne med margarin.

    2. Kok pastaen etter anvisning på pakken. Hell av vannet og rør inn sausen.

    3. Bland inn ruccula og stekte pølser.

    Nytes med mye tørsteslukkende drikke!


    Oppskriften er hentet fra Matprat.no



Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!