Kommer du sent fra jobb, har dårlig tid før du skal rekke neste aktivitet og i tillegg må lage middag? Da er dette retten for deg. Denne retten er med arbeid og koketid ferdig på maks 20 minutter.

Porsjoner 4

Ingredienser:
  • 400 g kjøttdeig av svin
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 2 boks hermetisk ananas i biter, liten boks
  • 2 dl kokosmelk
  • ¼ pk ruccula
  • 1 ts salt
  • Slik gjør du 1. Stek kjøttdeigen i en stekepanne med margarin/olje. Ha i kokosmelk, ananas og all fruktsaften.

    2. La det putre noen minutter slik at kraften koker litt inn. Like før servering blandes ruccula inn i gryteretten.

    Serveres med ris.

    Oppskriften er hentet fra Matprat.no
Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!