Julens beste sjekkelinjer

Det er liten tvil om at mange blir ekstra amorøse rundt juletider..

Publisert Oppdatert
Kanskje du merker at du blir litt mer romantisk rundt juletider? Det er det flere grunner til!

Sjekk selv!

Og dersom du jakter på den rette kan julen være en passende tid å sette inn det lille ekstra støtet.

Sjekkejournalist Mads Larsen har tidligere uttalt til Kvinneguiden at sjekkereplikker for kvinner bare er gammeldags tull. Det betyr ikke at du ikke skal ta initiativ.

Her er får du noen sjekketriks som garantert vil gjøre det hottere i helligdagene:

Sjekking på 1-2-3!

1. En kvinne som spiller klossete og "plutselig" snubler i fanget hans i det hun går forbi ham på utestedet, virker faktisk sjarmerende! Om ikke annet blir du tvunget til å starte en samtale.

2.Spill på det fysiske, forsøk å strekke deg etter noe foran drømmetypen slik at du forsiktig dulter borti ham med armen eller brystet.

3. Etter at du har hatt øyenkontakt med ham en lang stund, kan du bare ta mot til deg og gå bort til ham og si; "så når skal vi gå på date da?" En sjarmerende måte å få bedre kontakt på.

4. Ser du en sexy mann på en resturant kan du skrive ned et spørsmål på en lapp til ham og få kelneren til å levere lappen til mannen etter at du har gått. Skriv for eksempel; "Vil du gå ut med meg en dag?" etterfulgt at navn og telefonnummer. Null risiko for deg, og spennende for mannen.

5. Hva med å være direkte og bare stikke rett bort til typen du er interessert i? Starte samtalen slik; "du ser ut som en skikkelig utfordring.."

6. Mange menn synes også at kvinner er sjarmerende om de spiller på humor. En replikk som "han plagsomme fyren der borte mener at jeg bør møte deg fordi han tror vi er perfekte for hverandre!"

7. Husk at det ikke trenger å være komplisert. "Hei" er en enkel og vennlig måte å få kontakt på, du må bare vite hva dere skal snakke om etter at du har hilst på ham.

8. Er du på et utested kan du stikke bort til drømmemannen din og spørre "Hei, er du her med mange venner?" En søt og enkel måte å få kontakt på. Du kan også være direkte og ærlig og si "du er utrolig kjekk og jeg har villet ta kontakt med deg siden jeg så deg i rommet." Komplimenter og smiger fungerer akkurat like bra på menn som det gjør på oss kvinner.

Kilde: Ivillage.com love320

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning