Invitasjon med røde hjerter

Av: Lena, Hobbybua, Elverum. Her har jeg brukt lys gult dobbelt kort. Lim på en remse med gullbånd øverst med limestift. Klipp til to biter i forskjellige lengder av silkebånd i passende farge.

Publisert Oppdatert
Innbydelse
Her har jeg brukt lys gult dobbelt kort. Lim på en remse med gullbånd øverst med limestift. Klipp til to biter i forskjellige lengder av silkebånd i passende farge. Lim på med skolelim fra midten av gullbåndet. Lim deretter på en putesløyfe i passende farge med skolelim, midt på gullbåndet, slik at det dekker endene på silkebåndene. I den andre enden av silkebåndene limer du på to røde putehjerter med skolelim. Klister på klistermerket " Innbydelse", og de to hjertene som gjerne kan overlappe hverandre.

Bordkort
Bordkortet er laget av en bit lys gul kartong som er klippet til og så brettet på midten. Klipp til en bit silkebånd i passende farge og lim den på med skolelim. Lim deretter en sløyfepute i den ene enden, og en rød hjertepute i den andre enden. Bruk skolelim. Det blir ekstra fint hvis sløyfen går litt utenfor kortet. Navnet er skrevet med en rød relieff- liner, du kan også bruke en rød tusj/- penn..

Takkekort
Bruk et lys gult passepartoutkort. Farg kantene rundt utstansingen med rød relieff- liner. Knyt fast en gulltråd, og lag sløyfe på. Klistre på klistermerket "Takk", og de to hjertene. La gjerne hjertene overlappe hverandre.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag
Nettavisen, Annonsebilag