IKEA-katalogen er her!

Endelig er dagen alle budsjettbevisste interiørinteresserte har ventet på her. Se bildene fra IKEAs nye kolleksjon!

Publisert Oppdatert
Årets IKEA-katalog oppfordrer deg til å innrede hjemmet ditt slik du vil ha det.

- Stol på egen smak. I hjemmet er det du som er sjefen, sier Camilla Lindemann, kommunikasjonssjef i IKEA Norge i en pressemelding.

I årets IKEA-katalog står valgfriheten i fokus. Hvis hjemmet skal gjenspeile deg og din livsstil, er det dine behov og din smak som bestemmer hva som er rett og galt.

- Vi nordmenn rir DU-bølgen som aldri før: DU stemmer, DU blogger, DU kommenterer, DU designer og DU viser frem livet ditt. Kreativitet og det personlige uttrykk dyrkes, og i hjemmet er det DU som er interiørstylisten, sier Camilla Lindemann.

Kreative nordmenn

En fersk IKEA-undersøkelse gjennomført av Norstat viser at over halvparten av den norske befolkning ser på seg selv som kreative. Særlig blomstrer troen på egen kreativitet blant de under 30 år, og hos kvinnene mer enn hos menn.

- Kreativitet og egenart har danket ut merkevarer som status- og identitetsbyggere. Det er spennende å se hvordan nordmenn bli stadig flinkere til å utfordre eksisterende interiørnormer. IKEA vil tilrettelegge for at hver enkelt skal kunne skape sin unike stil hjemme, sier Camilla Lindemann.

780 nyheter

Årets IKEA-katalog byr på 780 nyheter, og inneholder som vanlig noe for enhver smak. Sterke farger, striper og eksotiske blomster dominerer på sofaer og stuemøbler, og kjøkkenfrontene serveres i oransje, grønt og gult.

Se bilder fra årets IKEA-kolleksjon her!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning