Her er høstens hjemmetrender!

Lyst til å friske opp hjemmet? Her er interiørekspertens tips!

Publisert Oppdatert

Høsten er ikke langt unna med sine gule blader, regnstormer og rim i gresset. Og det er nettopp da det er så koselig å være inne.

 

Har du lyst til å friske opp stua eller andre rom før høsten er her for alvor, bør du følge rådene fra interiørdesigner Linn Sørlie i Boligidé.

 

Farger:
Populære farger nå for tiden er valmuefrø, pepperhvit, lilla, aubergine og mørk mokkabrun.

 

Gulv:
Mange begynner nok å bil lei av parkett, og malte gulv er på vei inn. Til og med malt parkett. Å eksperimentere med malte hjørner av gulvet er også lov. Sjakkbrettmønster i andre kombinasjoner enn svart og hvitt er også trendy.

 

Stoffer:
Nå til høsten kan det være koselig med litt lune stoffer. Kombinasjoner av lin, silke og velour slår an.

 

Møbler:
I høst skal det være hjemmekoselig og personlig. Det er populært å omgi seg med ting man er glad i, uten å tenke så mye på design. En blanding av billige og dyre møbler og gjenstander er bra.

 

Belysning:
Her er det varme tresorter og naturmaterialer som gjelder, noe som gjør seg gjeldende i for eksempel lampeskjermer. Linstoff med naturmotiver er også populært på lampeskjermene. Andre aktuelle materiale er glass og stein. Fargemessig dominerer hvitt og sort, med grått som den store nye slageren. Lilla er også på vei inn.

 

trend

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning