Her er filmhøsten!

I høst kommer kinofilmene som perler på ei snor. Her er alt du kan glede deg til!

Publisert Oppdatert

Høsten er en perfekt årstid for å ta med gode venner og kjæreste på kino. Her er godbitene du kan se frem til i månedene som kommer:

 

10. oktober: Happy-Go-Lucky
Poppy er en optimist som alltid ser lyst på livet. Enhver motbakke i hverdagen forseres på alltid klakkende, høye hæler. For omgivelsene kan Poppys humør bli i meste laget. Særlig når Poppy tar kjøretimer med det omvandrende regnværet Scott.

 

Se trailer hos Kulturo >>

 

17. oktober: Maria Larssons evige øyeblikk
Tidlig på 1900-tallet vinner den unge arbeiderkvinnen Maria et kamera i et lotteri. Hennes første innskytelse er å selge det for å få det daglige brød, men når hun likevel beholder kameraet viser det seg at gevinsten forandrer livet hennes.

 

Se trailer hos Kulturo >>

 

24. oktober: Netter i Rodanthe
I det romantiske dramaet "Netter i Rodanthe", basert på Nicholas Sparks' bestselgende roman, spiller Diane Lane Adrienne Willis, en kvinne med et kaotisk liv. Hun flytter til den lille kystbyen Rodanthe i regionen Outer Banks i delstaten North Carolina for å passe vertshuset for en venn en helg. Hun håper å finne idyllen og stillheten hun desperat trenger for å tenke gjennom konfliktene hun må takle - en ektemann på villspor som har spurt om å få komme hjem og en tenåringsdatter som er imot alle valg Adrienne gjør.

 

Se trailer hos Filmweb >>


31. oktober: Gjensyn med Brideshead
Emma Thompson fronter rollelisten i denne nyeinnspillingen og filmversjonen fra 2008, bygget på den storslåtte britiske tv-serien og prisvinneren fra 1981 med samme navn.

 

Se trailer hos Filmweb >>

 

7. november: Baby mama
Nei, jeg betaler henne. Dette er formidlet av et byrå.
Vi har signert kontrakt. Dette er rent forretningsmessig.
-Kate
Du betaler regningene og hun føder babyen.
Det er det vi kaller en baby mama.
-Oscar

 

Se trailer hos Filmweb >>

 

14 november: The women
En rik New York-kvinne forlater sin utro ektemann og knytter bånd til andre sosietetskvinner på et feriested. En ny versjon av George Cukors film "The women" fra 1939.

 

Ellers kommer også filmene Australia og My best friend's girl, som foreløpig ikke har noen dato.

 

(Kilde: Kulturo, Filmweb)

film5.gif film6.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning