SÅ sjarmerende; menn med barn

- Jeg blir sjarmert når jeg ser menn som er ute og sykler med sine barn, skriver et forummedlem. Les hva forumbrukerne våre synes er sjarmerende her!

Publisert Oppdatert
Verden er full av mennesker med ulike sjarmerende og mindre sjarmerende særtrekk. På vårt forum Samliv og relasjoner diskuterer forumbrukerne hvilke særtrekk de setter stor pris på hos sine medmennesker.

Les også: Verdens beste kjæreste!

Les også: Venner med eksen?

Les også: Derfor forelsket vi oss


Her er et utdrag:

Paraplyen
"Jeg synes det er fascinerende å se hvor mange som fremdeles går med paraplyen oppslått lenge etter at det har sluttet å regne".

Handsfree
"Synes det er litt morsomt å se alle menneskene som ser ut som om de har tannverk eller hodepine, fordi de snakker i mobilen, og den er så liten at det ser ut som om de bare holder handa på kinnet og klager for seg selv".

Gamle damer
"Hyggelige søte gamle damer som gir en tikroner som takk for hjelpen, og søte babyer som smiler til en på bussen".

Butikkansatte
"Jeg synes det er gøy når butikkansatte jobber et langt skift, for de har en tendens til å bli fryktelig susete. Sånn er det ihvertfall på nærbutikken her. "Herregud, er PLUkoden for bananer virkelig 8342? Jeg var helt sikker på at den var 8343.. Nei.. Beklager altså. Det er visst 8243. Du skjønner, jeg har allerede vært her i sju timer, og det er to timer igjen. Uffameg. Skal du ha pose?"

Fjortis
"Jeg syns fjortisser er søte, der de er i sin mest veslevoksne alder med spider-vipper, tuppert hår og foundationmaske, og tror ingen har vært fjortis før dem".

Menn med barn
"Jeg må si jeg flirer litt og blir litt sjarmert når jeg ser menn som er ute og sykler med sine barn og mannen er så stresset fordi han skal både passe på at poden holder seg på sykkelen, ikke sykler ut i veien, og at han sykler rett vei at han nesten selv både kjører ut i veien, velter på sykkelen og har mildt sagt null kontroll".

Selvironi
"Jeg elsker de menneskene som ler høyest av alle når de selv har falt på rumpa i en søledam".

Gammelt ektepar
"Jeg smelter fullstendig når jeg ser et gammelt ektepar som leier hverandre, eller støtter hverandre når de skal av eller på bussen".

Den hjelpsomme
"Jeg synes det er flott å se fremmede stoppe noen som har mistet noe, eller glemt igjen noe".

Barnekjær
"Jeg synes det er fint når voksne mennesker blir helt myke i ansiktet når personen foran dem på bussen har en baby eller et lite barn som titter fram over skulderen. Spesielt når det er menn i femtiåra"!

Gjensyn
"Blir helt mo i knærne når jeg ser kjærstepar stå i laaaange omfavnelser, eller bestevenninner som hviner og er så glade for å se hverandre".

trekk_hoyde.gif
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning