Overrask venninnen din

Slik gleder du en sliten venninne!

Publisert Oppdatert
Når du står opp til halsen med lekser, arbeidsoppgaver, eksamen, husvask, skittentøy og forpliktelser, hadde det ikke vært innmari deilig å få litt hjelp? Bare det å komme hjem til en skinnende ren oppvask kan gjøre underverker for humøret. Men hvor ofte gjør du selv noe overraskende positivt for andre?
 • 60 julegavetips til venninner
 • Den perfekte jentekvelden
 • Venninner som forsvinner
 • Invester i vennskapet ved å gjøre noe ekstra hyggelig for venninnen, søsteren eller moren din, en dag du vet hun er skikkelig sliten.

  Prøv ett eller flere av disse forslagene:

  Sitt barnevakt
  Har hun småbarn? Tilby deg å hente i barnehagen, lage middag, underholde og legge barnet. På denne måten får hun en hel ettermiddag og kveld for seg selv, til å ta et langt bad, lese favorittboka, dra på kino eller kose seg med kjæresten sin.

  Spander middag
  I en hektisk periode av livet går det gjerne på hurtigmat og lettvinte løsninger. Finn ut hva favorittretten hennes er, og tilby deg å lage et hjemmelaget måltid fra bunnen av.

  Lag en velværekveld
  Kjøp inn ansiktsmaske, fotbad, rødvin, sjokolade, og romantiske komedier. En koselig venninnekveld hvor alt hun trenger å gjøre er å møte opp.

  Tilby deg å gå ærender
  Er hun stressa fordi hun må rekke et viktig jobbmøte, tannlegen og kjøpe matvarer på vei hjem? Hva med å tilby deg å kjøpe med de matvarene hun trenger, legge ut for bursdagsgaven, levere en bok på biblioteket eller kjøpe med solkrem på apoteket. Rett og slett hjelpe henne med å gjøre unna noen ærender.

  Bak en kake
  Er venninnegjengen invitert på kaffe, kan du overraske vertinnen med en hjemmelaget kake.

  Møt opp tidlig og hjelp til
  Det er klart for vorspiel og du møter opp tidligere enn de andre. Tilby deg å hjelpe til, når du ser at venninnen din er litt på etterskudd med å ordne seg ferdig på badet. Legg snacks i skåler, sett på festmusikk, og tilby deg å ta imot og underholde gjestene så hun får tid til å gjøre seg ferdig.

  Når hun har dårlig råd
  Det er kjipt å si nei til å bli med på noe du virkelig har lyst til fordi lommeboka er tom frem til neste lønning. Spander derfor en billett til den filmen, teaterforestillingen eller konserten du vet hun ønsker å gå på.

  Invester i yndlingsserien
  Du vet hun har gått glipp av x antall episoder av yndlingsserien sin på grunn av sene møter og andre forpliktelser. Ta derfor med en DVD med alle episodene hun har gått glipp av neste gang du kommer på besøk.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning