- Kaffepausen er blitt det sosiale pusterommet i en ellers hektisk hverdag. Og ifølge statistikker er kvinnene best til å utnytte tiden, sier Thorstein Berg, daglig leder i Christiania Kaffebryggeri.

Hele 60 prosent av de spurte kvinnene svarte at de bruker kaffepausen til å bli kjent med sine arbeidskolleger. Til sammenlikning svarte 51 prosent av mennene det samme.

Inspirasjonskilde

- I tillegg er kaffepausen en viktigere inspirasjonskilde for kvinner enn menn. 51 prosent av kvinnene henter inspirasjon i kaffepausene, mot 43 prosent av mennene som gjør det samme, sier Berg.

Undersøkelsen viser at den viktigste funksjonen folk flest mener kaffepausen har, er at man kan dele kunnskap og erfaringer.

- Dette viser at kaffepausen er en av de viktigste innsatsfaktorene i intern kunnskapsutvikling og egenutvikling innefor sitt virke, sier Berg.

Foto: Desken.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!