Årshoroskop 2010: Vekten

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Vekten (23. september - 22. oktober)

Generelt:

Dette blir et år med starten på en del store forandringer og muligens noen utfordringer i livet ditt. Den strenge men rettskaffende planeten Saturn vil være i ditt eget stjernetegn store deler av året. Denne planeten maner til forsiktighet. Du skal ikke gape over mer enn du kan svelge, er budskapet den gir deg. For å si det på en annen måte, du får hva du fortjener. Likevel, den gir deg belønning for den innsatsen du yter. Men du må gjøre jobben selv. Så, 2010 blir ikke et hvileår - men valget er som alltid ditt!

Hjem og familie er et annet område som krever din fulle innsats. Solformørkelsen i januar og måneformørkelsen i juni faller begge i ditt solare hus for nettopp dette. De avgjørelsene du da tar blir viktige for minst seks måneder fremover. Den intense og altomvendende planeten Pluto, har gått inn i det samme huset. Den blir her helt frem til 2024, så ting skjer ikke over natten. Mange vil likevel merke tendenser til forandringer i familieforhold allerede i 2010, særlig hvis du er født tidlig i tegnet Vekten. For å få mer informasjon om hva som skjer, følg med i ukes og måneds horoskop fremover.

Yrke, karriere og økonomi:

Mange vekter har gått igjennom til dels store yrkesmessige forandringer de siste årene. Fra nå av begynner ting å stabilisere seg. Det blir et flott år for de som søker seg jobb. Tenker du på et skifte i karrieren din, ikke gjør det før du har sikret deg en ny stilling. Første halvdel av juli er topp i så måte. Har du ditt eget firma eller en lederstilling er ekspansjonsmulighetene supre.

Du vil vokse gjennom samarbeid med andre kollegaer. Dette blir ikke et år hvor du får lettjente penger gjennom spill og gambling. Det samme gjelder investeringer. Tenk deg vel om hvis noen forsøker å snakke deg inn i gullkantede prosjekter. Nå må du jobbe for pengene dine. Skal du bruke de til noe, bør du tenke langsiktig. Investere i hus, hjem eller fast eiendom kan gi deg gode avkastninger på sikt.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

Et spennende år for parforhold og kjærlighet. Mye vil hende og mye vil forandre seg - alt avhenger av utgangspunktet ditt. 2011 vil bli enda bedre, men du vil allerede i år få en forsmak på hvordan det blir. For den som vil etablere nye forhold, blir sommermånedene helt fantastiske. Du går fra den ene forelskelsen til den andre. Forhold som starter da vil mest sannsynlig ikke vare lengre enn gjennom sommeren.

Har dere en dypere kjærlighet for hverandre, bli ikke forbauset om dere treffes igjen i 2011. Om du er i etablert og sunt parforhold eller ikke, kan du til tider være så forelsket at du lett glemmer dine daglige forpliktelser og gjøremål. Generelt er det viktig at du legger begrensinger på deg selv, men samtidig er åpen for nye og spennende muligheter. Da går kjærligheten rett til værs.

Leveregel for 2010: Tenke langsiktig blir langt viktigere enn å oppnå raske og hurtige suksesser!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning