Årshoroskop 2010: Vannmannen

Les hvordan året blir for deg!

Publisert Oppdatert
Vannmannen (20. januar - 17. februar)

Generelt:

2010 blir et overgangsår. Siden 2008 har mange Vannmenn følt seg beklemt i en del situasjoner, spesielt det som har med forandringer å gjøre. Dette har du ikke taklet like lett som du ellers pleier å gjøre. Den samme frustrasjonen opplever du i slutten av april, siste uken i juli og 4. januar til neste år, men da er det også et ferdig kapittel i livet ditt. Grunnen til at dette skjer, er at dine to herskende planeter, Saturn og Uranus, står i et sterkt motsetningsforhold til hverandre. Nytenkning står i kamp med tradisjoner. I disse tidene er det best å holde hodet kaldt, fokusere på fremtiden og ikke ta raske og overilte beslutninger. De avgjørelsene du da tar, har en tendens til å bli hengende ved deg.

Kommunikasjon, kunnskap og lærdom blir et viktig område for deg i året som kommer. I sommermånedene bør du være spesielt forsiktig med hvordan du utrykker deg - muntlig som skriftlig. Du har en tendens til å være stresset og oppjaget, og kan lett overreagere på saker og ting. Om ikke alle ideene dine går i boks med en gang, ta heller tiden til hjelp. Det ordner seg til slutt. For å vite mer om alt som skjer gjennom året, følg med i ukes- og månedshoroskop fremover.

Yrke, karriere og økonomi:

Når det gjelder penger og økonomi, kan 2010 bli et av dine store vekstår. Det henger sammen med at fra februar og store deler av året vil lykkeplaneten Jupiter befinne seg i ditt solare hus for penger og økonomi. Denne planeten har den fine egenskapen at den ekspanderer og forstørrer alt den berører. Dette blir en unik sjanse for deg til å få gratis drahjelp fra universet. Det blir 12 år til neste gang dette skjer.

Vær ikke overoptimistisk i pengebruk. Husk, Jupiter kan også forstørre din taps- og gjeldskonto! I yrkes- og karrierespørsmål blir det stort sett status quo, ingen store forandringer om du selv ikke velger å gjøre det. Derfor henger alt veldig mye sammen med dine egne valg og avgjørelser. Bruk dette året til å skaffe deg et solid og godt grunnlag for din fremtidige økonomi.

Kjærlighet, parforhold og sosialt samvær:

I kjærlighet, og spesielt i parforhold, blir dette et år du hevder deg bra. Den sterke planeten Mars befinner seg for store deler av året i ditt solare hus for nettopp disse tingene. Spesielt frem til sommeren vil du merke et stort behov for fysisk kontakt med din kjære partner. Du kan også ha en tendens til å være impulsiv i romantikk og kjærlighet. Tenk deg litt om, og ikke gjør noe overilt. Spesielt gjelder dette fra nyttår og frem til 11. mars.

Er du singel og søker romantikk og forelskelser, er det tre perioder i 2010 du burde merke deg. Den første er mellom 19. januar og 10. februar. Lykkes du ikke da i å treffe din utvalgte, får du en ny sjanse fra slutten av juli til midten av september. En annen god periode for flørt og lettere forelskelser er fra 25. april til 19. mai. Lykke til!

Leveregel for 2010: Jeg vil sikre min fremtid gjennom forandringer og nye retninger i livet mitt!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning