Dagshoroskop: 9. mars

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


En morgenfugl bør ta hensyn til de som vil sove. Du er entusiastisk og ivrig, men tilbøyelig til å overdrive. Vær mer nøyaktig med målene. Ta en tur i skog og mark om du har ekstra energi.



Tyren


Dagen er fordelaktig for akademiske aktiviteter og diskusjoner omkring verdispørsmål. Det er heldig for kontakt med steder som ligger utenfor allmennhetens rekkevidde, og du har dessuten en løsning for soverom og stue.


Tvillingene


Søndag er bra for sosiale aktiviteter. Du bør følge opp angående invitasjoner, og det kan hende dette medfører en løsning til andre prosjekter som du suller med. Vær hjelpsom, og forsiktig med å gi kritikk.



Krepsen


Du er flink til å samle troppene og bør klare å fordele arbeidsoppgavene. Nå skal ikke søndag være en vanlig rydde- og vaskedag, men når oppgavene er unnagjort har alle fri til å kose seg.



Løven


Du har høy energi og kan få til mye, så sant du unngår å stresse og styre for mye. Prøv å sette av tid til omgivelsene dine. Din dømmekraft vil bli satt på prøve. Flere hoder tenker bedre enn ett.



Jomfruen


Om det er reparasjoner eller vedlikeholdsarbeid, så er du flink til å få unna oppgavene. Med litt innsats er det mulig dine håp og ønsker vil gå i oppfyllelse. Privatlivet ditt kan bli spesielt beriket.



Vekten


Du kan føle at andre folk tar for mye plass og blir stående og sloss om landemerkene. Det kan være nødvendig å ta et tak i tøylene, men din naturlige sjarm og diplomatiske ferdigheter kan komme godt til nytte.



Skorpionen


Du er full av iver over oppdagelsen av dine nye leketøy, og det kan være vanskelig å få deg til å tenke på stort annet. Prøv å finne tid til de aller viktigste gjøremål. Øvelse gjør mester.



Skytten


Det kan henge igjen noe arbeid etter ommøbleringer i hjemmet, men du er rastløs og kjenner behovet for å komme deg ut. Litt spenning ute i det fri kan komme godt med, men oppgavene venter.



Steinbukken


Det er en god dag for å dra på visninger, eller utføre arbeid på hus og hage. Der det er møtevirksomhet eller mentalt arbeid, har du gode forutsetninger til å dra i havn en god avtale.



Vannmannen


Ditt hode er alltid aktivt. Dersom du har fri har du ingen problemer med finne stimuli i dine nærmeste omgivelser. Oppgaver dukker opp som angår fellesskapet. Du er flink til å se de praktiske løsninger.



Fiskene



Nymånen er voksende og kommer snart til syne. Prosjekter du starter nå kan ta en heldig vending. Strekk ut etter dine håp og visjoner. Dette er en fin tid til å vise talent og fremme personlige interesser.



Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no



Denne saken ble første gang publisert 09/03 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også