Dagshoroskop: 26 februar

Lurer du på hva dagen bringer? Ta en titt her!

Sist oppdatert

Væren


Det er harmoni i luften om formiddagen, og etter et par små irritasjonsmomenter på ettermiddagen er det noen brikker som faller helt på plass.



Tyren


Forholdet til en venn fyller deg med positive tanker til morgenen. En vennlig person kommer med et godt forslag som er verdt å overveie rent profesjonelt.


Tvillingene


Man må bruke instinktene fremfor logiske argumenter på jobben i dag. I kveld får du kanskje romantiske nyheter.



Krepsen


Dine følsomme antenner er ekstra på vakt i dag, og forhold til barn eller kjæreste kan gi små utfordringer. Økonomiske avtaler går i boks.



Løven


Dette er dagen hvor alt går riktig vei, og kvelden egner seg utmerket til å invitere noen ut på middag. En situasjon i familien krever tålmodighet.



Jomfruen


Formiddagen starter med en rolig atmosfære, mens ettermiddagen krever konsentrasjon og krav til overblikk på jobben. En flørt er på gang...



Vekten


Din økonomiske situasjon gir kanskje grunn til ettertanke. Hold fokus på din kreative dagsorden. Et romantisk møte blir en stor suksess.



Skorpionen


Månen i ditt tegn gjør dine følsomme antenner ekstra på vakt i dag, og du har kanskje aller mest lyst til å være for deg selv. En positiv begivenhet i familien.



Skytten


Du har en tendens til å holde deg litt i bakgrunnen, kanskje fordi det er mye å fordøye. En partner har imidlertid romantiske planer.



Steinbukken


Økonomiske forhandlinger i en gruppe gir noe å tenke over, og vær tålmodig med resultatene. Et godt tilbud dukker opp.



Vannmannen


Merkur møter Venus i ditt tegn, og kvelden preges av en vennlig atmosfære. Ta gjerne et romantisk initiativ i dag.



Fiskene



Venner i bakgrunnen bakker deg opp, og det hjelper veldig at du har noen som tenker på deg. En partner er i humør til å finne på noe gøy.



Horoskopene er levert i samarbeid med Eksperthjelp.no



Denne saken ble første gang publisert 26/02 2008, og sist oppdatert 30/04 2017.

Les også