Romantisk bryllupsreise?

Slik bevarer dere den romantiske følelsen på bryllupsreisen!

Publisert Oppdatert
I en perfekt verden svever vi på de rosa skyene lenge etter restene av bryllupskaka, og inn i superromantisk bryllupsreise. Men hvordan beholder man den rosenrøde følelsen fra bryllupet, når man står timesvis i innsjekkingskø, når bagasjen aldri dukket opp på båndet, ektemannen får svetteallergi i varmen og Amor må vike for en realisme Anne B. Ragde verdig?

Her er noen forslag:

Vær positive
Selv om noen ting ikke går som planlagt på reisen, bør dere forsøke å ta det med et smil. Hvordan dere takler uforutsette hendelser sier mye om dere som par. Fokuser på det positive, og ha humor på resten!

Ikke prøv for hardt
Å tenne tusenvis av stearinlys, lage seg boblebad og legge opp til en krampeaktig romantisk stemning kan slå litt uheldig ut. Gjør det heller enkelt! Rusle en måneskinnstur hånd i hånd på stranda, prøv ut lokalt øl, prat om forventninger til tiden som kommer og bare nyt hverandres selskap.

Ta bilder
Å ta masse ulike bilder, leke seg med kamera og fange de spesielle øyeblikkene kan være like gøy der og da som i etterkant. En flott måte å bevare minnene på!

Finn de romantiske plassene
Enten det er en bortgjemt krok i en lokal restaurant, foran scenen på en rockekonsert eller ute på en klippe ved sjøen... Finn dere en plass dere føler skaper den rette stemningen! Lyd, lys og lukter er mektige stemningsskapere!

Vær fysisk
Ikke glem å være kjærester selv om dere har trådt inn i rollen som ektepar. Ta på, massere, stryk og kyss hverandre.

Bruk senga
Å ha en god seng er viktig når man er på bryllupsreise! Sett på musikk i bakgrunnen, kjøp inn fersk frukt, sjokolade, øl eller musserende vin og legg opp til en helaften i senga.

Forbered en overraskelse
Bestill bord på en dyr restaurant, ta på deg finkjolen og inviter mannen på romantisk middag. Eller forhåndsbestill for eksempel et spaopphold du kan overraske med halvveis inne i ferien.

Sex i det fri
Med bryllupsreise hører det ofte med masse sex og lidenskap. Bruk anledningen til å kline og eventuelt ha sex ute i det fri! Det finnes sikkert mange plasser dere kan gjemme dere bort i noen minutter eller ti.

Intimbarbering
Tenk hvor overrasket han blir når han plutselig oppdager at du er helt glattbarbert nedentil. Såfremt dette ikke er noe du bruker å gjøre til hverdags, øker det nok spenningen og temperaturen noen hakk.

Litt tid fra hverandre
Selv om bryllupsreisen er for at dere skal nyte hverandre i intens tosomhet, kan det være sunt med noen timer fra hverandre. La typen dra på fotballpub, og benytt anledningen til å shoppe, lakkere negler eller lese en bok.

"Jeg elsker deg"
Finn originale måter å si de tre magiske ordene på. Skriv det i sanden, i speilet på badet eller arranger noen klær som et hjerte på sengen!

Gjør mot andre...
...som du vil andre skal gjøre mot deg! Hva ønsker du at han skal gjøre for deg? Uansett om det er å våkne opp til en kopp rykende varm kaffe, hjemmelagd middag eller en nakkemassasje; ikke vent på at han skal gjøre det! Gjør det for han og se om han etter hvert følger opp!

Kommuniser
Selv om dere er gift og har kjent hverandre en god stund er det fremdeles en god del ting dere ikke vet om hverandre. Snakk sammen, og mimre om barndom, ungdomstid, første gangen dere så hverandre og hvorfor dere er glade i hverandre.

Kilder: cosmopolitan.com, ehow.com, getromantic.com gift_hoyde.gif

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning