Hotte tips for utdrikningslaget

Her er aktivitetene som gjør utdrikningslaget til en sexy suksess!

Publisert Oppdatert
 • Saken er skrevet av Cpunktet.no!
 • Det beste er om du klarer å lage et utdrikningslag som både er originalt, og tilpasset bruden. Samditig kan det være morsomt å bruke den sexy siden sin. Her får du tipsene fra Cpunktet.no!

  1. Strippekurs med Caroline Andersen Strippekurs er en god, gammel slager på utdrikningslaget. Hvem vil vel ikke lære hvordan vi kan gjøre partneren der hjemme steinhard på rekordtid!

  La klærne falle, slipp dere løs, sprett sjampanjen, skru opp musikken og la Caroline vise hete strippe-moves dere kan øve på senere på kvelden.

  2. Brudeskole med Cecilie Kjensli

  Ekteskapelig sex resten av livet kan være litt av en utfordring. Gjennom en morsom og utfordrende samtale finner dere sammen med bruden ut hvordan man kan dra i gang sexy aktiviteter hjemme, eller hvor som helst. Cecilie gir orgasmetips med og uten sexleketøy, og et kurs i intimmassasje står også på timeplanen.

  3. Burlesquekurs med Fleshoticas

  Burlesk en kombinasjon av show, dans og striptease. En seksuelt utfordrende og gammeldags revysjanger hvor femininitet og kvinnelige former står i fokus. Her er det bare et pluss at bruden ikke er mager.

  Burleskdansen handler ikke om å kle seg naken i en fei, men heller om hvordan bruden skal la plaggene falle uten å vise alt, og samtidig holde brudgommen på pinebenken.

  4. Styling med Jan Thomas studio

  Ikke alle bruder liker å være utkledd i magedans-kostyme eller klovnesminket en hel dag. Noen bruder setter faktisk pris på å få være pene på den store utdrikningsfesten. Unner du henne dette, er det bare å legge inn brura for en real overhaling hos Jan Thomas studio. Her blir hun behandlet med kyndige hender, og hun vil elske det!

  En annen mulighet er å få en av stylistene til å komme hjem til dere, og holde sminkekurs for hele venninnegjengen.

  5. Poledancing med Sometimes Polestudio

  Poledance er en unik form for dans som kombinerer akrobatikk, styrke og fleksibilitet. Litt i samme gata som stripping, men likevel en egen danseform, hvor man har treningstøy på. Dette kan selvfølgelig byttes ut til et frekkere kostyme så klart.

  Poledancing er altså dansing rundt den berømte strippestanga, du klatrer opp, glir ned, snurrer, kaster deg rundt og bukter deg som en slange.

  6. Brazilian waxing

  Å vokse seg på den brasilianske måten betyr tradisjonelt å fjerne alt av kjønnshår, men er dere greie kan hun få beholde en liten landingsstripe.

  Fortell bruden at hun skal på spa, lokk henne med på voksestudio og se henne sperre øynene opp når hun innser at spaopplevelsen kommer til å bli langt mer intim enn hun trodde. Den viktigste ingrediensen her er sjampis, og mye av det. Så blir stemningen og smertegrensen langt høyere.

  7. Erotiske portretter

  Det er kult å ha fotominner fra den store utdrikkingsdagen. Men innimellom alle bildene av pussa, skrålende venninner med penisfløyter og store smil: hva med noen sexy, stilfulle nakenportretter av bruden?

  Som gave fra dere til henne kan dere for eksempel booke en time hos fotograf eller få fotografen dit dere er.

  8. Sexy shopping

  La reolene i Vero Moda og H&M være i fred for en dag. Innta i stedet de sexy, skamløse butikkhyllenes verden. Ta med hele utdrikkingslaget med på en butikkopplevelse der hyllene er fulle av sexy fristelser. La kredittkortene gløde mens dere fråster i lakk, lær, latex, blonder og knull-meg-sko med livsfarlige hæler.
 • Saken er skrevet av Cpunktet.no!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning