Brudeparets gourmetreise

Selvlaget middag og vinsmaking gjør bryllupsreisen perfekt!

Publisert Oppdatert
Lyst på en litt annerledes bryllupsreise? Da skal dere ta turen til Toscana og utvikle kjøkkenferdighetene og vinkjennskapen!

Sammensatt pakketur

Det kan være greit å innvie ekteskapet med litt matlaging og en deilig vinfest, kanskje dette legger grunnlaget for en hyggelig hobby som du og mannen din kan dele resten av livet?

Det er blitt mer og mer populært å bestille ferdige pakkereiser for å forenkle ferieoppholdet. Flere reiseoperatører tilbyr derfor reisende et mangfold av turer, en av dem er reiseoperatøren Inspiratour som blant annet tilbyr ferie i vakre omgivelser på et slott i Toscana, med kurs i matlaging og vinsmaking. Undervisningen står mesterkokken Hans Kristian Larsen og Turid Olsen for.

Romatikk og null stress

- Dere trenger selvsagt ikke selv å være mesterkokker, det er jo derfor Hans Kristian er med oss! Hvem som helst kan følge kurset, bare dere er glade i å lage mat og liker å ha det gøy sammen med andre på kjøkkenet, sier Ørjan Aspelund ved Inspiratour.

Bryllupsreisen eller venneturen kan for eksempel starte med frokost i det fri, mens formiddagene gjerne går med til å ligge rundt bassenget, dra på vinekskursjon eller på dagstur til en av byene i nærheten, kanskje Sienna og Firenze. Så kan man utfolde seg på kjøkkenet og i vinkjelleren, under kyndig veiledning av kokk og reiseleder. Etter endt økt vanker det gourmetmiddag med dertil passende vin. Kanskje kan det friste å bo på et ekte italiensk slott - Castel Porrona - med svømmebasseng og tennisbane?

Mulighetene er mange, en pakkereise kan kanskje hjelpe til at bryllupsreisen blir avslappende og stressfri, dermed holdes romantikken og kjærligheten ved like!Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning