10 tips for et perfekt bryllup

Uansett om bryllupet står om to år eller en månded - bryllupet krever planlegging og struktur.

Publisert Oppdatert
Bryllupsplanlegging skal være spennende og moro, så forsøk å ikke stresse så mye.

10 tips

1. Stikkordet er tålmodighet og struktur. Skriv og noter, få detaljer, fordel arbeid i team, inngå kompromisser, gi dere selv tid til å organisere og nyt planleggingsprosessen i seg selv. Aldri anta noe som helst, sjekk og dobbelsjekk at alt er i orden. Tenk over hvordan du skal takle et nødstilfelle om det skjer!

2. Når det gjelder utdrikningslagene kan dere diskutere med hverandre. Bli enige om å ikke gjøre noe som vil såre den andre parten. Forstå hverandre og ikke overkjør partneren med bare dine egne følelser. Kanskje er begge påvirket av alkohol og avslappet med sine venner, gi hverandre rom til å tulle og ha det moro på kvelden.

3. Forsikre deg om at brudgommen er med i planleggingen også, dette skal være en dag for dere begge!

4. Nyt planleggingen og ikke krangle med hverandre.

5. Om dere har planer om å gjøre noe spesielt under seremonien, som å få en venn til å lese et dikt, husk å øve på forhånd, og dessuten; pass på at innslaget ikke blir for langt.

6. Husk på at bryllupet også er en sammensveising av to forskjellige familier. Har dere ulik religion, bakgrunn eller kultur, forsøk å feire hver sides unike tradisjoner i felleskap.

7. Understrek for mødrene at dette er brudeparets bryllyp. Om mødrene har begynt på et prosjekt dere helst ikke vil ha i bryllupet, stopp og prøv å tenke logisk over hva som skjer. Gi beskjed om hva som heller ville gjort dere mer glade, og fortell mødrene at dere har en litt annerledes plan enn dem.

8. Spar opp penger før bryllupet og ha skriftlige kontrakter på drinkprisene.

9. Om dere har tenkt å overnatte, husk å pakke med deg en liten bag med alt det nødvendige du behøver av klær, tannbørste, pleieprodukter og sminke.

10. Det er lurt å vente litt med å dra på bryllupsreise. Dette kan være slitsomt for begge to og kan føre til krangling og skuffelse å dra direkte fra bryllupet. Vent noen dager, åpne gaver, sov lenge, senk tempoet, pakk og dra på bryllupsreisen når dere har "landet".Kilde: 101weddingtips.comNyttige tjenester

FORUM

Underholdning