Dr Sian Morris er seniorforsker og kommunikasjonsansvarlig for hudpleieprodusenten Olay i Vest-Europa, og hun har gjennom 12 år som produktutvikler i hudpleiebransjen opparbeidet seg bred erfaring med hudpleie og dens virkning på huden.

Få svar på ditt hudpleiespørsmål!

Har du spørsmål om hudpleie og trenger påfyll i badeskapet? Nå arrangerer vi i samarbeid med Dr Morris og Olay en konkurranse der 30 heldige vinnere får svar på sitt hudpleiespørsmål, og de vil i tillegg motta Olay Regenerist 3 Point Daily Treatment Cream, en dagkrem som kan brukes daglig, men også som en intensiv fuktighetsmaske, gjerne etter at huden har vært usatt for sol.

Dr Morris kan svare på alt som har med hud, aldringstegn, solbeskyttelse, og kan gi generelle anbefalinger i forhold til hud og hudpleie. Sender du inn ditt spørsmål på Facebook-siden vår, så er du med i trekningen. De 30 beste spørsmålene blir trukket torsdag 12.00.

Delta her!


Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!