Vi synes "rosa sanger" er et muntert innslag. Haltende vers på dårlige melodier som tante Gunda har skrevet en sen nattetime. Vi satte pris på sånne innslag, de kom fra hjertet alle sammen, noen hadde gjort seg flid av kjærlighet for oss. Det var morsomme sanger og festlige taler. Dette var imidlertid avtalt med toastmaster på forhånd, vi ville ha liv og latter under middagen. Vi hadde allerede i invitasjonen bedt de som hadde noe på hjertet av noe slag, henvende seg til toastmaster. Det skulle jo være en overraskelse for oss da!

Imidlertid var det viktig at toastmaster ga pauser. Til å røyke og gå på do, strekke på bena og sånn. Vi holdt på nesten fire timer, men for oss var det kjempeartig.
Om noen gjester kanskje syntes det ble litt langdrygt? Det vet vi ikke, og det spiller egentlig ikke så stor rolle. Det var vår middag og våre taler og sanger.

Hvis dere ikke ønsker sanger og taler av venner og familie... ta da mitt råd om å si fra om dette. Vi kom i et bryllup hvor vi hadde lagt oss skikkelig i selen og skrevet en sang. Denne ble sunget sent på natten, og det var skuffende. Vi spurte på forhånd, ble henvist til toatsmaster, og de kunne sagt fra.

Så vær klar og tydelig når det gjelder dette, så ingen anstrenger seg forgjeves.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!