Vi gifter oss den 22. mai og har laget alle "trykksaker" til bryllupet selv. Jeg er ikke særlig kreativ når det gjelder "hobby-ting", men liker å bruke data, så alt er laget i Microsoft Publisher og printet ut på vår hjemme-PC.

Det startet med at vi tok bilder av oss selv og kirken, som jeg "bearbeidet" i Microsoft Photodraw. Jeg "klippet" ut et hjerte av bildet vårt og lagret det i "TIF-format" (Dette formatet gjør alt rundt bildet blir gjennomsiktig...) Så åpnet jeg bildet av kirken, og endret utseendet med en ferdig design-effekt som lå i programmet. Deretter kopierte jeg inn og plasserte hjerte-bildet av oss. Og vips så var motivet til forsiden på sangheftet, kirkeprogrammet og invitasjonen klar.

Vi kjøpte kartongark (160 gr.) i lavendel farge og noen ark i lys gul. Deretter var det bare å prøve seg fram med forskjellige skrifttyper til vi ble fornøyd. Bordkorta ble printet ut med "brudepar-motivet" på, og deretter printet vi ut alle navna på gul kartong. Navna ble klippet ut med "bord-saks" og limt på bordkorta.

Dette er et tips å anbefale, ikke ble det særlig dyrt heller. Kartongarkene kostet kr 3,- pr. stk. Så det er prisen pr. invitasjon. Og vi fikk 5 bordkort pr. ark så de ble heller ikke dyre pr. stk.

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!