(Kulturo.no Dette kom frem i et intervju som ble sendt på svensk TV4 i forrige uke.

Farens død

I intervjuet forteller hun om da faren hennes havnet på sykehus.

- Når jeg kom til sykehuset, opplevde jeg at han ikke var der lengre. Han fantes ikke i kroppen sin, sier hun ifølge Expressen.

Men Carola mistet ikke håpet.

- Jeg tror på vekkelseskraft, oppstandelsesevnen. Jeg sa "Gud, vil du at jeg skal be om at han skal få tilbake hans ånd til kroppen? I´m willing". Jeg har også sett videoer fra Afrika med mennesker som har stått opp fra de døde, forteller Carola.

Vant svensk Grand Prix

Carola skal for øvrig representere svenskene i den internasjonale Melodi Grand Prix-finalen 20. mai, hvis ikke de svenske GP-arrangørene bestemmer seg for å ha en ny opptelling av stemmene. For det viste seg nemlig at opptellingen i Sverige ikke gikk helt som planlagt og at Carola muligens ikke vant allikevel.

Tusenvis av seere hevder at et telefonkrasj hindret Andreas Johnson, som havnet på en tredjeplass, i å vinne, fordi telefonlinjen hans var nede mens Carolas var oppe.

Ifølge de ansvarlige for sangkonkurransen i Sverige blir det ingen omtelling.

- Vi kjenner ikke til noen feil i tellingen, men er det feil så må vi vel se bort fra de 105 stemmene det i tilfellet gjelder. Er det flere må vi endre noe til neste Grand Prix-finale, sier stemmeansvarlig for konkurransen, Hans Herborn, til Aftonbladet.

Les mer om kultur hos Kulturo.no

Les hele saken
Les alt om:

Inger-Lise Kvås, redaksjonsjef

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!