Årshoroskop 2008 - Vannmannen

Slik blir året for deg!

Publisert Oppdatert
Vannmannen 21. januar - 18.februar

Du skal ikke regne med for mye støtte fra dine nærmeste i den første delen av det nye året. Tvert om så er det tid til å skue innover og finne ut hvilke endringer du ønsker deg, for du merker en trang til endringer. I løpet av det første halvåret treffer du flere viktige beslutninger.

I løpet av sommeren, og også i det siste halvåret, kan du regne med romantikk og andre skjønne opplevelser.

Miljøer omkring vann og hav er aktuelt. Du setter farge på tilværelsen. Det gjør du blant annet ved å gjøre omgivelsene og deg selv mer fargerike bokstavelig talt!

Kjærlighet:

Du starter året med å være helt oppe i skyene, du er særdeles følsom! Har du ikke kjæreste kan du regne med at dine utsendte signaler vil bringe deg mulige beilere. I både første halvår og sommerperioden kan du få drømmer til å gå i oppfyllelse. Så hva ønsker du deg? I det hele tatt har du et år foran deg som du bør ta imot akkurat slik du får det!

Jobb:

Det ligger spennende utfordringer i luften allerede ved årets start. Du går og avventer en situasjon omkring ditt arbeid. Hvis det ikke blir som du ønsker det, er du ikke redd for å si din mening og gå videre. I sommerperioden vil dine kreative evner komme deg til gode i ditt arbeidsliv. I årets siste del vil du merke at din arbeidsinnsats har vært verdt det hele!

Horoskopene er utarbeidet av astrolog Lejla Christensen, NewAstro.dk.

Nyttige tjenester

Regn ut

FORUM

Underholdning

Tjenester fra Nettavisen

Nettavisen, Annonsebilag