Årets fineste julepynt

Det er knappe to måneder til jul, og butikkene er allerede fulle av lekker pynt.

Publisert Oppdatert
Man skulle kanskje tro at julepynt ikke blir preget av trender fra år til år, men likefullt lanseres årets julekolleksjoner med brask og bram, gjerne flere måneder før julen ringes inn.

Tradisjonelt hos IKEA

IKEAs julekolleksjon er for mange selve begynnelsen på juleforberedelsene. Kolleksjonen kom i butikkene 2. november, og i år satses det på en enkel og tradisjonell stil i rødt, hvitt, sølv og gull.

- Årets design har røtter i skandinavisk julefeiring. Materialene som er brukt i kolleksjonen er hovedsakelig filt, ull og strå, noe som gir et naturlig uttrykk. Det er i særlig grad rødt som preger tekstilene, sammen med grått som har vært toneangivende gjennom denne høsten, sier kommunikasjonsrådgiver i IKEA Norge, Frode Skage Ullebust, i en pressemelding.

Shabby chic

Syns du ikke nisser og rød pynt passer inn hos deg finnes det også massevis av lekker shabby-chic-pynt. Her går det i sølv og hvitt, med noen innslag i gull. Engler, metall, fjær og myke tekstiler er kjennetegn på denne stilen, og du finner eksempler både i fysiske butikker og i flust av nettbutikker.

Drøm deg bort til julefreden i vår bildeserie!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning