SPILL HER

img

Norsk Tipping har gjort det mye enklere for deg som ønsker å spille på nett. Før trengte du å ha med deg både en kortleser du koblet til datamaskinen og et spillekort som du stappet inn i kortleseren.

Så hvis du skulle ha kommet til å ha lyst til å spille Lotto, Keno eller levere en tippekupong må du ha husket å drasse med deg både kortleser og å spillekortet i lommen. Slik er det ikke lenger.

Her blir du nettspiller

Den norske spillleverandøren på Hamar har nå lansert en ny løsning for deg som vil ha det bittelitt enklere. Alt du trenger å gjøre er å ha et brukernavn og et passord, og mobilen tilgjengelig, så kan du spille enkelt og greit uansett hvor du måtte befinne deg.

For å få kunne spille uten kortlesere og spillekortet tilgjengelig må du registrere deg som mobilnettspiller.

Gå til denne siden, velg «registrer brukernavn og passord her» i venstre hjørne, nede.

© FOTO: Norsk Tipping

Her skriver du inn ditt fødselsnummer og mobilnummer.

© FOTO: Norsk Tipping

Du må så lage et brukernavn og et passord som du senere bruker for å logge deg inn på Norsk Tipping. NB! Inntil videre må du følge lenken over for å komme til mobilspilling.(Eller denne).

© FOTO: Norsk Tipping

Når det så har gjort har du fem minutter på å trykke på en lenke du får tilsendt på SMS og så er du klar til å spille på nett.

Så enkelt er det.

Klikk her for å bli mobilnettspiller nå

Les hele saken

Sony MDR-1000X

Lyden av suksess

Med hodetelefonene MDR-1000X, tar Sony mål av seg til å bli best i klassen for hodetelefoner med aktiv støydemping. For å klare det må de vippe Bose, med QC35, ned fra toppen av seierspallen. Svaret om de klarer det får du her.

B&O Play Beoplay A1

Lydskulptur med trøkk

Beoplay A1 er en kompakt trådløs høyttaler med super lyd og i tillegg fungerer den veldig bra som en handsfriløsning til mobilsamtaler.