KOMMERSIELT SAMARBEID

Vant tre millioner på Joker

- Plutselig kom Jokeren frem, og så ble det helt crazy, sier kvinnen som vant 2 966 000 kroner med Joker på første tall.

JOKER: På første tall smalt Jokeren inn. Dermed var hele potten sikret for kvinnen som var Joker-kandidat onsdag kveld.
JOKER: På første tall smalt Jokeren inn. Dermed var hele potten sikret for kvinnen som var Joker-kandidat onsdag kveld. Foto: Colourbox
Sist oppdatert

Kvinnen fra Sandefjord vant hele potten, og gjorde derfor rent bord onsdag kveld. Når telefonen fra Norsk tipping ringte, ble hun så spent at hun fikk litt vondt i magen, krysset fingrene og lot Ask gjøre de logiske opp/ned-valgene for seg.

Ask gjorde jobben på mesterlig vis: Flasken slo til og Jokeren kom på det første tallet. Jokerpotten var på hele 2 966 000 kroner den kvelden, og Sandefjord-kvinnen er nå Joker-millionær.

Plutselig kom jokeren

- Jeg har fortsatt vondt i magen og høy puls, sier Sandefjord-kvinnen og ler godt. Hun satt klar og lurte fælt på hvordan trekningen ville gå, men heldigvis var det hele fort overstått.

- Det rakk jo liksom ikke helt å starte. Plutselig kom Jokeren frem og så ble det helt crazy, sier hun og ler igjen.

Premien går til litt forskjellig

- Det blir nok gjort litt mer på huset nå, enn det jeg hadde planlagt og budsjettert for.

Hun legger ikke skjul på at deler av premien vil bli brukt på huset, og at litt av pengene skal settes inn i et pensjonsfond.

- Når det kommer til feiringen så må jeg nok på jobb i morgen, men jeg skal nok unne meg en stiv drink i kveld, sier hun og ler.

Kvinnen ønsker å være anonym.

Spill joker her du også

Lykke til!

(Sannsynligheten for å bli trukket ut som 1. premievinner i Joker er ca. 1:350.000 på onsdag og ca. 1:550.000 på lørdag.)

Denne saken ble første gang publisert 05/02 2020, og sist oppdatert 12/02 2020.

Les også