Kommersielt samarbeid

Oslo-kvinne vant 1,1 million!

- Det gikk et sukk gjennom stua da det ble bom på det første tallet, men det bedret seg jo raskt, lo onsdagens Joker-millionær etter trekningen.

MILLIONÆR: Jokeren dukket opp på det andre tallet og gjorde en Oslo-kvinne til Joker-millionær onsdag 18. mars.
MILLIONÆR: Jokeren dukket opp på det andre tallet og gjorde en Oslo-kvinne til Joker-millionær onsdag 18. mars. Foto: Norsk tipping
Publisert

Det var en kvinne fra Oslo som ble trukket ut som førstepremievinner i Joker onsdag 18. mars. Hun var ikke med på trekningen på telefon, så det var datamaskinen som gjorde opp/ned-valgene for henne.

Her kan du levere Joker - frist hver onsdag og lørdag kl. 18.00

Inngangspremien var på 236 000 kroner, og Oslo-kvinnen hadde fått disse tallene å spille på:

0 - 2 - 5 - 8 - 6

Et sukk gjennom stua

Hun skulle altså avslutte med 0 - og det betydde at hun var garantert å ta ett steg opp på premiestigen, til 295 000 kroner. Det var greit å ha i bakhodet, ikke minst da hun startet med en bom på sitt første valg. Maskinen gikk naturlig nok ned på 6-eren, men der lå det et 7-tall.

- Da gikk det et sukk gjennom stua, sa kvinnen som satt og så på trekningen sammen med familien. Men hun understreket at stemningen generelt sett var veldig god.

- Ja, vi har ledd og gledet oss hele kvelden, så den bommen var egentlig ikke noen stor nedtur.

Endte med jubel

Og den ble raskt glemt, for på det neste tallet dukket jokerne opp, og dermed var toppremien i boks. 1 180 000 kroner er på vei til kvinnen fra Oslo.

- Det var herlig å se, og da ble det jubel. Vi må bare si tusen takk, sa Oslo-kvinnen.

Hun spilte Joker hos Narvesen på Skullerud T-banestasjon søndag ettermiddag.

Vi gratulerer!

Her finner du trekningsresultatene for Joker

Vinnersannsynlighet Joker

Lotterispillet Joker er basert på spillerkortnummeret, og det er trekning to ganger ukentlig - i forbindelse med Lotto-trekning lørdag og Vikinglotto-trekning onsdag. Førstepremievinneren trekkes tilfeldig ut blant alle som har spilt i hver spilleomgang. Sannsynligheten for å bli trukket ut har derfor en sammenheng med hvor mange som deltar. Tar vi en gjennomsnittslørdag, ligger antall deltakere på ca. 500.000. Det betyr at sannsynlighet for å bli trukket ut er ca. 1:500.000. For en gjennomsnittsonsdag, ligger derimot antall deltakere på ca. 350.000, som da gir en vinnersannsynlighet på ca. 1:350.000. Les mer om vinnersannsynlighet for Joker her.

  • Antall premieutbetalinger totalt i 2019: 3 331 463
  • Antall førstepremieutbetalinger i 2019: 104
  • Antall millionærer i 2019: 73
  • Høyeste premieutbetaling i 2019: 5 860 000 kr

Denne saken ble første gang publisert 20/03 2020.

Les også