AKADEMIKLINIKEN

Slik forstørres brystene med naturlig resultat

Form er viktigere enn størrelsen.

NATURLIG: Akademikliniken har implantatene som gir det mest naturlige resultatet.

NATURLIG: Akademikliniken har implantatene som gir det mest naturlige resultatet. Foto: FOTO: Thinkstock

Publisert Oppdatert

Kunne du tenke deg litt større bryster, men er bekymret for at resultatet vil se unaturlig ut? Til tross for hva mange tror, er faktisk ikke størrelsen på implantatene avgjørende for om resultatet ser naturlig ut eller ikke.

Naturlige og flotte

Størrelsen på implantatene er viktig for at de nye brystene skal stå i proporsjon til resten av kroppen din. Men selv om størrelsen er passe, kan formen på brystene se unaturlig ut.

Derfor tilbyr Akademikliniken også implantater som er dråpeformet. De dråpeformede implantatene er utviklet de siste årene, og Akademikliniken har den mest samlede erfaringen i verden med denne typen implantater.

Dråpeformen gjør at implantatene gir en anatomisk naturlig form på brystene dine. I tillegg finnes implantatene i ni forskjellige former og profiler. Dermed kan de tilpasses individuelt, slik at du får det resultatet som passer best for din kropp og dine ønsker.

Kjennes ekte ut

I tillegg til at formen ser riktig ut, ønsker du selvfølgelig at de skal kjennes ut som dine naturlige bryster.

Akademikliniken bruker bare implantater som har de beste resultatene i kliniske studier. Hvis du ønsker den mest naturlige konsistensen, bør du velge implantater med silikongel. Dette er en seigtflytende gel som gir brystene en naturlig følelse.

For en fastere form og konsistens kan du velge gelétoppimpantater. I løpet av de siste ti årene har Akademikliniken lagt inn over 16.000 gelétoppimplantater, mer enn noen annen klinikk i verden.

Føl deg sikker på resultatet

I tillegg bruker Akademikliniken 3D-simulering under konsultasjonen din. Der får du se hvordan brystene vil se ut, fra alle vinkler. Da kan du vurdere resultatet før du bestemmer deg.

Akademikliniken er den eneste klinikken i Norden som gir pasientene 3D-simulering under konsultasjonen og klinikken var først ute med denne teknikken. Akademikliniken benytter den aller nyeste 3-D maskinen som gir et nøyaktig resultat. Les mer om 3D-simulering

Hos Akademikliniken kan du føle deg trygg på at du får et naturlig resultat, utført av kompetente og erfarne kirurger.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning