sE BILDENE AV «Mesternes mester»-stjernen

Sjekk hva Beckham lærte av Kjersti

Da David Beckham skulle lage en påkostet reklamefilm i Alpene for det sveitsiske klokkemerket Tudor, fikk han eksperthjelp av Kjersti Buaas.

TV-AKTUELL: Denne vinteren kan du følge den tidligere snowboarderen Kjersti Buaas i årets sesong av «Mesternes mester». Trønderen er bosatt i San Francisco store deler av året.
TV-AKTUELL: Denne vinteren kan du følge den tidligere snowboarderen Kjersti Buaas i årets sesong av «Mesternes mester». Trønderen er bosatt i San Francisco store deler av året. Foto: Svein Brimi
Sist oppdatert

Nylig dukket et kjent ansikt opp på David Beckhams (44) sosiale medier. Det viste seg nemlig at den britiske kjekkasen hadde fått med seg selveste «Mesternes mester»-aktuelle Kjersti Buaas (37) opp i de sveitsiske alpene.

I regi av klokkemerket Tudor har David Beckham det siste året blitt utfordret til å pushe egne grenser.

Fra fridykking i Miami har han i disse dager satt utenfor toppen av et fjell sammen med sin norske læremester Kjersti Buaas.

<b>SKRYT:</b> David Beckham la ut bilde av seg og Kjersti Buaas på sin Instagram-profil. Der skryter han av den fantastiske dagen de tilbrakte sammen i Alpene. 
SKRYT: David Beckham la ut bilde av seg og Kjersti Buaas på sin Instagram-profil. Der skryter han av den fantastiske dagen de tilbrakte sammen i Alpene.  Foto: PRIVAT

Trondheimsjenta har over 20 års erfaring fra snowboarding på høyeste nivå, og er ansett som en av verdens beste innenfor sin idrettsgren. Den pensjonerte fotballegenden var med andre ord i trygge hender.

Roser Kjersti

På sine sosiale medier skryter han varmt etter sitt møte med trønderen.

– For en fantastisk opplevelse oppe i Alpene. Tusen takk til Tudor og Kjersti Buaas som utfordrer grensene mine!

<b>AMBASSADØR:</b> David Beckham er ambassadør for klokkemerket Tudor og har det siste året blir utfordret til å pushe egne grenser. Fra fridykking i Miami har han nå prøvd topptur med Kjersti Buaas. 
AMBASSADØR: David Beckham er ambassadør for klokkemerket Tudor og har det siste året blir utfordret til å pushe egne grenser. Fra fridykking i Miami har han nå prøvd topptur med Kjersti Buaas.  Foto: PRIVAT

I den vedlagte videoen får vi følge Kjersti og Beckhams magiske dag sammen i det sveitsiske fjellandskapet. Stjerneparet startet dagen klokken 04.30 og satte kursen mot en nærliggende fjelltopp.

– Å klatre til toppen var faktisk tøft. Det lå veldig høyt oppe. Det tok en stund før jeg greide å venne meg til høyden, men det var ikke mulig ikke å kose seg. Og jeg hadde ikke noe imot å være student, forteller Beckham.

Like før Kjersti og David satte utfor fjellkanten med brettet på bena, erkjente han overfor snowboardstjernen at han var litt nervøs. Men den pensjonerte fotballproffen beveget seg stødig og rutinert nedover fjellsiden.

– Fjellet, snøen – alt med denne opplevelsen var helt spektakulær. I bakkene følte jeg meg som 18 år igjen. Og det var fantastisk å stå bak Kjersti og prøve å lære fra en utøver i verdensklasse. Det var en utrolig opplevelse, og jeg har lyst til å gjøre det igjen, skryter Beckham i videosnutten.

Magisk tur

Også Kjersti Buaas er full av lovord om turen på sin Instagram-profil.

– Det var fantastisk å stå på snowboard med David Beckham og Tudor. Jeg fikk muligheten til å dele mine erfaringer og kunnskap fra snowboardingen med David Beckham. Det var så magisk som det kunne vært.

Kjersti skriver også i en kommentar at David Beckham er ekstremt talentfull og morsom å henge med.

Dette er ikke første gang den norske snowboarderen har blitt fremsnakket av den britiske superstjernen.

Viktig engasjement

I mars 2019 hyllet David Beckham de miljøvennlige sugerørene Simply Straws, som trønderen har vært med på å utvikle.

– Barna mine elsker dem, uttalte han den gang, og henviste til Buaas og Simply Straws overfor sine nærmere 60 millioner følgere.

– David Beckham er en frontfigur for mange, så det er selvfølgelig kjempefint at han frontet Simply Straws sitt alternativ til plastsugerør på sin konto. Når folk som når ut til mange, er med på å fokusere på initiativer som er positivt for miljøet og helse, er jeg «all in», uttalte Buraas til nettsiden Trd.by den gang.

STJERNELAG: Kjersti Buaas er en av de spreke deltagerne i årets sesong av "Mesternes mester".
STJERNELAG: Kjersti Buaas er en av de spreke deltagerne i årets sesong av "Mesternes mester". Foto: Svein Brimi

Denne saken ble første gang publisert 29/01 2020, og sist oppdatert 05/02 2020.

Les også