valentines day

10 par som elsker å vise sin lykke

De har muligens vært sammen i en årrekke, men det er ingen tvil om at kjærligheten fremdeles gnistrer mellom disse kjendisparene.

Det er mye humor i ekteskapet til Blake og Ryan
Det er mye humor i ekteskapet til Blake og Ryan Foto: Instagram
Sist oppdatert

1. Blake Lively og Ryan Renolds

Paret møttes i 2010 i forbindelse med en innspillingen av Green Lantern. Etter to år ble de gift og paret har tre barn sammen.

2. John Legend and Chrissy Teigen

Denne herlige duoen har ingen love at first sight-historie. John Legend brukte faktisk lang tid før han fant ut at Chrissy Teigen var kvinnen i hans liv. Men på en juleferie på Maldivene i 2011 fridde han på stranden, bryllupet fant sted ved Comosjøen i Italia i 2013. Sangen All of me har Legend skrevet til sin store kjærlighet.

3. David and Victoria Beckham

Dette ikoniske paret møttes da han var stjernespiller på Mancherst United og hun en del av datidens verdens mest kjente popgruppe, Spice Girls. Mer enn to tiår senere, og fire barn rikere, går de for å være et av de mest solide kjendisparene.

4. Prins William og Kate Middleton

Helt siden prins William og hertuginne Kate Middleton ga hverandre sitt ja i Westminster Abbey i 2011 har de blitt sett på som det ultimate ekteparet. Når trebarnforeldrene opptrer ute blant folk er det herlig oppmerksomme mot hverandre og britene elsker dem.

5. Dax Shepard and Kristen Bell

Da skuespillerne Dac og Kristen traff hverandre i 2007 var det at de var svært forskjellige, men det skulle vise seg at i dette tilfellet var det motsetningene som tiltrakk hverandre. Paret giftet seg i 2013 og har to barn.

6. Ellen DeGeneres and Portia De Rossi

Dette power-paret har vært sammen siden 2005 og giftet seg i 2008, rett etter at det ble lovlig i California å gifte seg med det samme kjønn. Paret har ofte vært utsatt for rykter om brudd, men i 2016 uttalte hun til magasinet Parade Ekte kjærlighet er å bry seg mer om den andre personens lykke enn din egen.

7. George Clooney og Amal

En av Hollywoods mest ettertraktede ungkarer ble stormende forelsket i advokaten Amal Alamuddin da han møtte henne ved Comosjøen i 2014. Han måtte imidlertid jobbe iherdig får å vinne hennes gunst og sendte både brev og meldinger i hopetall. I dag lever de lykkelig både i Mexico og England med tvillingene Alexander og Ella.

8. Will Smith og Jada Pinkett Smith

Her er et av parene som har vært lengst sammen i Hollywood. Det giftet seg i 1997 og har røpet at suksessoppskriften på deres ekteskap er å ikke se på hverandre som gift med heller som livspartnere.

9. Nicole Kidman og Ketih Urban

Skuespiller Nicole Kidman var tidligere gift med Tom Cruise. Da hun møtte countrysanger Keith Urban traff virkelig amors pil og de giftet seg i 2006. Ekteskapet har innimellom vært turbulent på grunn av artistens rusproblem, men de seneste årene har vært mer lykkelig enn noensinne. Å møte henne og gifte meg med henne var som så starte livet på nytt har han sagt til CBS News.

10. Prins Harry og Meghan

Gjør dere klar for en romatisk historie. Paret møttes på en blind date, men det hører med til historien at Harry virkelig hadde sansen for Meghan etter å ha sett henne i TV-serien Suits. Det var kjærlighet ved første blikk og forholdet har vært som en stormvind siden de annonserte forlovelsen, giftet seg i 2018 og deretter fikk sønnen Archie 2019.

Denne saken ble første gang publisert 14/02 2020, og sist oppdatert 14/02 2020.

Les også