film:

Vi har sett Breaking Dawn, part 2!

Klikk her om du vil vite mer om hva som skjer i filmen!

Publisert Oppdatert

I kveld er det middnattspremiere på Breaking Dawn, part 2 på Colosseum kino, der Twilight-stjernene Nikki Reed og Jackson Rathbone vil dukke opp på den røde løperen. Vi i Julia-redaksjonen så filmen på pressevisning i går, og her deler vi noen høydepunkter med dere, men skal prøve å ikke røpe alt.

En fantastisk avslutning
Breaking Dawn, part 2, er minst like bra som de andre Twilight-filmene etter vår mening, og vi både humret, lo, beit negler, sperret øynene opp i forskrekkelse, og trakk noen lettelsens sukk under de nærmere 2 timene i kinosalen.

Breaking Dawn, part 2 er den siste filmen i Twilight-serien, men den første filmen der vi virkelig får se Bella som vampyr. Og for en vampyr hun er! Hun takler blodtørsten bedre enn noen hadde forventet, og er ikke redd for noen ting. Hun kaster seg ut fra stup, jakter på ville dyr så lett som bare det, og har i tillegg fått en veldig viktig vampyr-egenskap. Dessuten er hun mamma nå, og gjør hva det skal være for å beskytte sin nydelige lille Renesmee.

Bella og Edward er det komplette vampyr-par, og nå som Bella ikke er skjør og menneskelig lenger klarer de rett og slett ikke å holde øynene eller fingrene fra hverandre. Det blir både romantisk og hett til tider. Men livet deres blir ikke rosenrødt lenge. Ryktet om at Cullen-klanen huser et "udødelig barn" når de strenge og nådeløse Volturi-vampyrene, og Renesmee og alle rundt henne er plutselig i stor fare. Det går mot et sammenstøt mellom de "gode" og de "onde" vampyrene, og det er på dette tidspunktet vi i salen begynte å bite negler i spenning ...

Klikk deg til neste side for å lese om spenningen, romantikken og humoren i filmen.

Humor
Selv om Breaking Dawn, part 2, er en superspennende film, har den også morsomme øyeblikk. Særlig i starten. Det er moro å se Bella teste sin nye styrke på de andre vampyrene, og så er det blant annet et veldig morsomt, og ganske pinlig øyeblikk, der Jacob så og si "stripper" for faren til Bella! Det er også ganske festlig å se Bellas reaksjon når hun innser at hennes beste venn har inprentet på hennes nyfødte datter. Han får smake hennes nye styrke for å si det sånn ...

Romantikk
Denne filmen byr på flere romantiske øyeblikk, men vakrest er den nok helt på slutten, når Bella finner en måte å dele med Edward hvor mye hun elsker ham, og alltid har elsket ham. Det er rett og slett en rørende scene, som nok vil bli sitert mange, mange ganger.

Spenning
Det blir så spennende og dramatisk som det aldri før har vært i Twilight-sagaen på et tidspunkt i denne filmen. De som har lest boken i forkant vil nok merke at historien har fått en litt annen og mer voldsom vri som film. Vi sier ikke mer.

Skal du se Breaking Dawn, part 2?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning