Tegn på at han liker deg

5 tegn på at han vil være mer enn venner

Har du mistanke om at kompisen din liker deg som mer enn en venn, her får du fem tegn du kanskje vil kjenne deg igjen i!

Foto: Getty Images

Publisert Oppdatert

Han tar ofte kontakt

Ett sikkert tegn på at han liker deg som mer enn en venn er at han tar ekstra mye kontakt. Han sender ofte snapper, lurer på hvor du er og hva du gjør. Han sender deg ofte meldinger på mobilen eller på Facebook.

 

Han prøver å være morsom

Hvis han bruker mye tid og energi på å få deg til å le kan du være ganske sikker på at han prøver å imponere deg! En gutt som jobber hardt for å imponere akkurat deg er ofte interessert!

Han erter deg

Hvis han erter deg på en morsom og hyggelig måte prøver han helt klart å få oppmerksomheten din! Ofte gjør han det for å komme i samtale med deg, og for å få deg til å legge merke til akkurat han!

 

Han ønsker fysisk kontakt

At en gutt prøver å få fysisk kontakt med deg er ofte ett tegn på at han er interessert i deg. Han kan for eksempel prøve å holde rundt deg, klappe deg på ryggen eller gi deg litt ekstra lange klemmer.

 

Han tøffer seg når du er der

Gutter som er interessert pleier ofte å prøve å imponere, det kan for eksempel være at han prøver å prestere ekstra på fotballbanen, hoppe fra det høyeste hoppet og så videre!

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning