TIPS

Slik får du drømmene dine til å gå i oppfyllelse!

Publisert Oppdatert

Drømmer du om å bli sangerinne, skuespiller, journalist, eller noe helt annet? Julia forteller deg hvordan DINE drømmer kan gå i oppfyllelse.

Du har sikkert en masse fantasier og drømmer. Men hvordan skal du nå dem? Her er våre 10 skritt på veien til å må målene dine.

1. Vilje, vilje, vilje!
Hvis du vil nå en drøm, må du virkelig ville det. Det er ikke nok å bare tenke: "Jeg vil kanskje bli atronaut når jeg blir stor", for du må virkelig ville sveve i rommet og oppdage nye stjerner.

2. Realistiske mål
Drømmer og fantasier er gode på alle måter, men når gjelder å nå dem, nytter det ikke å sette seg urealistiske mål. Du blir kanskje aldri girft med Justin Bieber, men du kan kanskje selv bli musiker, om du bare gir det en sjanse. Det betyr ikke at du ikke kan fortsette å drømme om den store kjærligheten.

3. Tenk positivt
"Jeg kan klare det", er stikkordene i veien mot å nå dine mål. Negative tanker kan ofte få oss til å gi opp allerede før vi har forsøkt. Selvfølgelig kan noen ting gå deg imot, men det er viktig å ikke selv oppsøke det negative. Motgang er en del av veien for å oppnå suksess!

4. Skriv!
Du behøver ikke skrive en hel bok om emnet drømmer (selv om det jo kan skje at du må skrive om det på skolen), men du skal skrive ned drømmene dine. Skriv hvordan du skal oppnå den store drømmen, og noter deg noen mål på veien. Det er alltid herlig når man kan stryke ut noen punkter, som man har klart å oppnå.

5. Ikke vent
Det kan nok ta en god stund å oppnå en drøm, litt avhengig av hva det er. Men vent ikke på det rette tidspuktet for å spørre den søte gutten du er forelsket i om dere skal finne på noe. Tenk om det rette tidspunktet aldri dukker opp! Det er bare å hoppe i det!

6. Det er ikke lett ...
Å nå sine drømmer ER ikke alltid det letteste. Det er vanskelig å satse, tørre, gjøre det, og det kan dukke opp problemer på veien. Men det er ingen grunn til å gi opp.

7. Få litt hjelp
Hvis du synes det er vanskelig å nå drømmene dine, eller bare det å starte på å skulle nå dem, så få litt hjelp av en annen. Du og venninnen din har kanskje samme drøm? Hvis begge drømmer om å starte en kleskjede, så start å blogge om mpte sammen, for det kan være en god start. Lær noe om designere, modeller og om hvordan klesbransjen fungerer. Det er morsommere å være to om det.

8. Ta et skritt vidre hver dag
Det er kjedelig, men noen ganger må man være tolmodig. En drøm oppnås som oftest dessverre ikke må en enkel måte, så det gjelder å ikke bli skuffet når du våkner om morgenen og fortsatt ikke er milliardær.

9. Du er der allerede
Altså. det kan god være at du i vikeligheten ikke er der, men å tenke seg at man alt har klart det, kan faktisk hjelpe.

10. Tro på deg selv!
Det lyder kanskje litt oppbrukt, men å tro på seg selv er det absolutt viktigste når det gjelder å oppnå sine drømmer. Så bare stå på!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning