stjerner:

Siste fra kjendisverden!

Visste du at Taylor er forelsket, Selena har kjøpt seg hus, og at Robert har snakket med Kristen?

Publisert Oppdatert

Det har skjedd mye med våre favoritstjerner den siste tiden. Her får du derfor en liten oppsummering fra oss:

One Direction blir tegneseriefigurer
En skribent ved navn Michael Troy og en illustratør ved navn Gustavo Rubio skal lage en tegneserie om guttene i One Direction. Den vil ta for seg hele historien, fra X Factor-deltagelsen, og til den store berømmelsen. Dette blir en del av en tegneseriebok-serie kalt "Fame", som forteller historier om blant andre Demi Lovato, Katy Perry og Justin Beiber.

Slena Gomez har kjøpt hus
Selena er 20 år, og bor sammen med foreldrene sine, rikignok i en liten leilighet oppå deres. Nå ønsker hun å flytte for seg selv, og har kjøpt seg et hus. Selena tjener godt, for når hun først har kjøpt seg sitt første hjem, så brukte hun like godt nesten 2,9 millioner dollar på det!!! (Ca 17 millioner norske kroner) Huset har fem soverom, seks bad, egen tennisbane og spa.

Selv om hennes nye hus har mer enn nok plass, tror ikke Selena at Justin kommer til å flytte inn med henne med det første. Selena har det nemlig ikke travelt med å slå seg til ro. "Bryllup og alt slik vil skje når jeg er fornøyd med resten av livet mitt." har hun uttalt. "Jeg er heldig. Jeg har det veldig gøy. Jeg tar ingenting i mitt personlige liv så seriøst. Jeg har gode venner og mange mennesker jeg er glad i. Resten vi nok komme av seg selv."

Justin Bieber blir mentor i X Factor
Justin skal assistere L.A Reid i dommerenes hus i det populære programmet X Factor. Han skal hjelpe Reid å plukke ut de beste opptrednene slik at de finner ut hvem som skal sendes videre til live-sendingene. Det ryktes at det er de i kategorien "over 25 år" Justin skal hjelpe til med å plukke ut.

Robert Pattinson er klar for å møte Kristen
Rober ble helt knust da han fikk høre at Kristen hadde vært utro, og kysset en annen mann. Han flyttet ut av deres felles hjem, har ikke villet stille opp for pressen sammen med henne, og har knapt nok snakket med henne.

Venner av Robert kan fortelle at han nå har fått roet seg litt ned, og ser på Kristens affere som "et øyeblikk av dummet". Det tidligere stjerneparet skal ha hatt en emosjonell samtale på telefonen, som skal ha vart i ca en time. Kristen bønnfalte Robert om å møtes, og han har vurdert det. Robert var dypt forelsket i Kristen, og klarer ikke å bare "skru av" følelsene sine for henne.

Taylor Swift er forelsket
Taylor har datet Connor Kennedy siden juni, og hun er hodestupsk forelsket i ham. Paret er uadskillelige, og det sies at Taylor en gang fikk Connor flydd hjem til huset sitt bare fordi hun savnet ham sånn. Siden den gang har Connor bodd med Talor, og familien hans vet ikke en gang når han kommer hjem igjen. Venner av paret sier det ikke skulle forundre dem om de kommer til å gifte seg i hemmelighet.

Taylor har det med å falle "hardt" for de hun forelsker seg i. Tro om det er Connor som er "den rette"?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning