Hei!

Ahh jeg måå fortelle dere om mitt nr.1 yndlingssted i Frankrike! Vi har hus i en liten by som heter Roquebrune, den ligger 10 minutter inn i landet fra strendene her nede. Og i den byen er det en SJOKOLADECAFE! Jeg mener, en hel cafe med det jeg digger mest i verden!! Jeg ble så glad da jeg kom ned hit i år og så at den hadde åpnet i et kjempekoselig hjørne oppe på torget! Cafeen ble åpnet av en mann som har vært på kokkelandslaget i Frankrike, han er altså en av de flinkeste på sjokolade og desserter i hele landet! All sjokoladen de selger der er hjemmelaget, og den smaker himmelsk!

Lillebror og jeg tok turen innom etter lunsj en dag, der spiste vi iskrem og koste oss! Den beste iskremen jeg har smakt faktisk, Adam var helt enig! Før vi dro derfra kjøpte vi også med oss sjokolade, vi sto i lang lang tid for å velge noe- det var så mye forskjellig å velge mellom! Jeg endte kjedelig nok opp med vanlig melkesjokolade, dødsgod melkesjokolade faktisk!

Kath :)

Les hele saken

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep og sjikane og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!