stjerner:

Kjendisenes nyttårsforsetter

Lurer du på hva stjernene ønsker for det nye året?

Publisert Oppdatert

Det er ikke bare vi som lager oss noen nyttårsforsetter når vi går inn i et nytt år – det gjør nemlig kjendisene også! Her har vi samlet noen stjerners nyttårsforsetter og ønsker.

Lea Michele

Glee-stjernen Lea Michele har fortalt at hun har disse nyttårsforsettene: «Mine nyttårsforsetter er å fortsette å jobbe, gjøre ting som er utfordrende, spennende og morsomme. Kanskje det vil få meg nærmere mine idoler Natalie Wood og Barbra Streisand».

Kim Kardashian

Reality-stjernen Kim Kardashian hadde som nyttårsforsett i 2011 å være singel et helt år. Det gikk jo ikke helt etter planen – først giftet hun seg med og skilte seg fra basketstjernen Kris Humphries, så ble hun sammen med rapstjernen Kanye West. Nylig ble det også kjent at de skal ha barn! «Jeg ser frem til mange nye begynnelser i 2013, og til å stifte en familie», skriver Kim på bloggen sin.

Penn Badgley

Gossip Girl-stjernen har et enkelt nyttårsforsett: «Mindre prat, mer handling».

Zac Efron

Hotte Zac Efron har et fint ønske for det nye året: «Mitt nyttårsforsett i år er bare at jeg vil være mer sammen med familien min. Jeg vil ta med meg lillebroren min alene et eller annet sted på en backpacking-tur, et eventyr. Bare oss brødre». Så snilt!

Jessica Biel

Skuespilleren Jessica, som nylig giftet seg med Justin Timberlake, har det samme nyttårsforsettet hvert år! «Jeg har på en måte det samme forsettet hvert år, og det er å ta et kurs og lære noe. Og for guds skyld, lære et nytt språk. Liksom, ordentlig lære det. Jeg har snakket litt fransk gjennom hele high school og college, så jeg er ganske nære. Men jeg har aldri bodd der», forteller Jessica, som lurer på å ansette en fransklærer. Lurt!

Har du et nyttårsforsett som likner på noen av stjernenes sitt?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning