musikk:

Julia digger The Wanted!

Alt om det britisk-irske bandet her!

Sist oppdatert

The Wanted er et britisk/irsk boyband som holder til i London, England. Bandet består av Nathan Sykes, Jay McGuiness, Siva Kaneswaran, Max George og Tom Parker.

Guttene slapp sin første singel som band i 2010. Den het "All Time Low", og brukte bare én uke på å havne på toppen av hitlistene i England.

Debutalbumet deres, "The Wanted", er ikke norske butikker, men deres nyeste album "Battleground" er det. Her kan du høre, og se musikkvideoene til, to av låtene på dette albumet:

The Wanted: Gold Forever </p> <p> <strong>The Wanted - Glad You Came</strong> <iframe height="291" src="http://www.youtube.com/embed/BiEEJds8JFE" width="468"/> </p> <p> </p> <div class="articleInlineImage" style="width: 468px;"> <a href="/upload/modules/articles/articles/image/original/533290634716506339510255.jpg"> <img alt="" src="/upload/modules/articles/articles/image/large/533290634716506339510255.jpg" title=""/> </a> </div> <p>Guttene er mellom 19 og 23 år gamle (i skrivende stund). Her er litt mer fakta om hver av guttene:</p> <p> <strong>Max George</strong> <br/>Maximillian Alberto George, født 6. september i 1988. Han vokste opp med familien sin i Manchester. Han har vært fotballfan siden han var liten, og holdt på å signere en to-års kontrakt med et fotballag, før han bestemte seg for å satse på musikken. Han har tidligere vært med i gruppem "Avenue" et annet boyband. <br/> <br/>Max var forlovet med den britiske skuespilleren Michelle Keegan, men de har nå brutt forlovelsen.</p> <p> <strong>Nathan Sykes</strong> <br/>Nathan James Sykes, født 18. april i 1993, er kjent som gruppas "baby". Han vokste opp i Abbeydale, Gloucester med moren sin og en yngre søster. Han begynte med sang og skuespill alt som seksåring, og har deltatt i en rekke forskjellige sang-konkurranser.</p> <p> <strong>Siva Kaneswaran</strong> <br/>Siva Kaneswaran, født 16. november i 1988 <span class="noprint ForceAgeToShow">(age 23)</span>, vokste opp i Blanchardstown, Dublin med sin irske mor og faren som kom fra Sri Lanka. Han har en tvilling-bror som heter Kumar, og seks andre søsken.<br/> <br/>Siva startet som modell da han var 16 år og har spilt i TV-serien "Rock RIvals". Han ble oppdaget gjennom et modellbyrå, og fikk slik en plass i bandet.</p> <p> <strong>Jay McGuinness</strong> <br/>James "Jay" McGuiness, føtt24. july i 1990, vokste opp i Newark, Nottinghamshire. Han begynte på en danseskole som 13-åring. Han er også tvilling, men ikke enegget. I tillegg har han tre andre søsken.</p> <p> <br/> <strong>Tom Parker</strong> <br/>Thomas "Tom" Anthony Parker, født 4. august i 1988 vokste opp i Bolton. Parker lærte å spille gitar som 16-åring, etter å ha lånt broren sin. Han sluttet på skolen for å følge sin drøm om å få en profesjonell sangkarriere. Han var en stund med i et Take That tribute band kjent som "Take That II" og turnerte en stund med dem før han ble en del av The Wanted i 2009.</p> </div>

Denne saken ble første gang publisert 03/05 2012, og sist oppdatert 02/05 2017.

Les også