musikk:

Jonas Brothers er tilbake!

Noen som har savnet dem?

Publisert Oppdatert

Det føles bra å endelig ha mer å skrive om tre av våre eldste favorittgutter - nemlig Joe, Nick og Kevin i Jonas Brothers!

De siste par årene har guttene hatt mer enn nok med egne soloprosjekter - i tillegg til at Kevin har giftet seg - men endelig har tiden kommet for å gi ut felles musikk igjen. Aller først ut er singelen «Pom Poms» som du kan se på neste side.

– Det føles veldig bra. Det er jo som om vi alltid har vært her. Vi er veldig mye sammen, også når vi ikke lager musikk, men å endelig lage musikk sammen igjen er herlig - og vi er veldig glade for at folk faktisk kommer på konsertene våre og hører på musikken vår igjen, fortalte Jonas Brothers til MTV News i forbindelse med singelslipp.

– Det var nok en felles avgjørelse (å lage musikk sammen igjen, red. anm.). Vi kom frem til at vi hadde gjort de inviduelle prosjektene vi hadde lyst til, og var klare til å skape noe sammen igjen med ny og annerledes inspirasjon, sa Nick.

Det kommende albumet fra Jonas Brothers har foreløpig ikke noen releasedato, men guttene skal legge ut på turné i juli. Kanskje det er lov å håpe på at de kommer til Norge denne gangen?

Klikk deg videre for å se musikkvideoen til «pom poms»!

Hva synes du om låten, og at Jonas Brothers er tilbake?

Med kommersielt innhold
Med kommersielt innhold

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning